NYT SKØNHEDS WEBSITE ER ÅBNET I DANMARK

Så blev det endelig tid til at det nyeste skønheds website åbnede i Danmark. Navnet på butikken får du snart – for lad os først se på hvad der gør dette website ekstra spændende, når man sammenligner med de andre konkurrenter der findes på nettet.

Hvorfor skulle denne beauty side være bedre end de andre?

Det er helt enkelt: I stedet for at det er nødvendigt at kigge på flere sider kan du nøjes med kun at kigge på http://MnsBeauty.dk – for her samler man nemlig alt, så du blot skal kigge 1 sted, og stadig kan få det hele med på én gang.

Men hvordan kan det lade sig gøre?

MnsBeauty har været så snedige at samle alle varer fra de allerstørste beauty websites, herunder Made4Men, NiceHair, Billigvoks, NiceHair, Billigvoks, Made4Men og mange flere. Det betyder at du kan spare tid, og har muligheden for at finde alt som du står og skal bruge et sted, i stedet for at være nødt til at kigge rundt på forskellige sider.

Kan man så købe direkte gennem MnsBeauty?

Det kan man dog ikke, for det er stadig beauty siderne som står for den del. Det smarte som MnsBeauty.dk i stedet gør er, at samle alle de her utroligt mange stykker tøj og beauty, så du på samme sted kan se alle beautyprodukter og skønhedsprodukter. Du skal bare klikke på knapperne eller billederne, og derefter bliver sendt direkte over til produktet hos Made4Men, NiceHair, Billigvoks, NiceHair, Billigvoks, Made4Men eller hvem der nu end forhandler det.

Hvor kan jeg lære mere om det her fænomenale skønhedssite?

Sjovt du spørger – for MnsBeauty.dk er nemlig meget til stede på sociale media som fx Pinterest, Facebook og Google+. Du finder dem ved bare at søge efter dem på MnsBeauty.dk eller MnsBeauty.

Hvis jeg nu gerne vil i kontakt med skaberne af hjemmesiden – hvordan kan det så lade sig gøre?

Hvis du nu fx gerne vil annoncere på sitet, komme med ris/ros eller noget andet, så skal du blot gå over til deres side med kontaktoplysninger. Her kan du sende en email direkte til de som har lavet siden.

Lad mig endelig høre alle jeres kommentarer i kommentarfelterne herunder!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *