FALDGRUPPERNE NÅR DU SKAL HAVE NYT BADEVÆRELSE

Danskerne køber badeværelser som aldrig før. Mange vælger at bruge deres ekstra opsparing på renovering af deres nuværende eller få et helt nyt badeværelse. Det er en vældig god idé.

Overvejer du selv et nyt badeværelse? Faldgrupperne kan være, og dem vil vi gennemgå her.

Årsagen til at folk får lavet badeværelser ligger nok i, at de nu har en stor nok opsparing til det. Et badeværelse er ikke billigt. Man kan godt komme op over 100.000 kroner, selv hvis man har få kvadrat meter.

Du skal altid få hjælp af en fagmand. Specielt når det drejer sig om badeværelser, for her er mange unikke konstruktioner, som du helst ikke skal pille ved. Køkkenet har ikke så mange kompliceret ting at røre ved, men ved badeværelset er det altså noget andet.

Leverandør eller gør det selv?

Vådrummet. Her er chancen rigtig stor for fugt, hvorfor opgaven skal gøres ordenligt. Få aldrig lavet en badeværelse uden, at du også får lavet udluftning.

Ikke nok med det, vælger mange at få lavet gulvvarme eller andre installationer. Og de kræver også en kærlig hånd. Noget som du slet ikke bør røre ved selv.

Derudover stiles her krav til disse installationer. Stikkontakter i vådrum er omfattet specielle, men meget konkrete love, som du skal overholde.

Vælg en fagmand. Om du bygger nyt eller bruger noget af det eksisterende, skal du kontakte en, der ved noget om sagen.

Skift vanden

Hvis du selv vil i gang med projekt badeværelse, når du ikke langt før, du kan holde fri igen. For det eneste du kan skifte og arbejde på er vandhanen, toilet og bruser. Andet må du slet ikke pille ved selv!

Så hav det i baghovedet når du bestiller din VVS-mand. Det skal være en autoriseret.

Konklusionen er derfor: Gør-det-ikke-selv. Aldrig.

Tiden løber fra dem

Badeværelset er noget for sig selv.

Du vil have klinker, nye rør, udluftning og ordenligt vand-varme-system. Dette kan slet ikke gøres af én mand. Du skal have en autoriseret VVS’er, murer og måske flere. Kloakmestren kan også komme forbi.

Dette betyder altså, at du ikke kan vælge en lille entreprenør. De har ikke ressourcerne! De siger måske, at det har de, men så lyver de.

Mindre virksomheder kan måske leverer badeværelset, men så bliver det dyrt. De skal nem ud og kigge i deres netværk og finde en VVS’er fra en anden by. På den måde løber det op.

Så når du skal have nyt badeværelse, så vælg nogen, der har alle everne samlet et sted.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *